Proef het verschil bij Uw Slager

Uw Slager staat voor lekker, ambachtelijk eten! Zowel voor uw dagelijkse maaltijd als speciale momenten. Genieten van een verjaardag, een huwelijk of de feestdagen kan het beste met Uw Slager. Voor alle gelegenheden, het hele jaar door, hebben wij altijd iets passends in huis voor u. Wij adviseren en inspireren u graag om van de speciale momenten, onvergetelijke momenten te maken.

Over Roy & Christel Ruiter

Roy en Christel Ruiter hebben in september 2015 Slagerij Koenderink overgenomen en heet  nu Slagerij Ruiter. Wegens gezondheidsredenen moest eigenaar Jeroen Koenderink de slagerij over doen in andere handen. “Ik vind het erg jammer dat ik er noodgedwongen mee moet stoppen, we hebben een prachtige tijd gehad in Wijhe, altijd gezellig. Maar we zijn wel heel blij dat de slagerij op dezelfde manier doorgaat en hebben wat dat betreft alle vertrouwen in Roy en Christel".

Roy en Christel Ruiter wonen in Wijhe, samen met hun twee zoontjes Luca (4) en Julian (2). Roy komt uit een echte slagersfamilie en heeft ruim 10 jaar het vak met veel plezier uitgeoefend, waarvan nog twee jaar bij Jos en Tiny Bergevoet. Wegens familieomstandigheden is hij tijdelijk uit het vak gestapt en heeft hij bij verschillende vleesbedrijven een middenkader management-functie gehad. Toch begon de passie sinds enige jaren weer te kriebelen. "Toen deze kans voorbij kwam om deze slagerij over te nemen, hebben wij hier niet lang over na hoeven te denken". Ook Christel, de vrouw van Roy, vindt deze stap een geweldige uitdaging. Christel heeft jarenlang ervaring in de detailhandel als filiaalmanager en heeft eerder Roy meegeholpen in de slagerij. Roy heeft een duidelijke visie op vlees. "Ik vind het belangrijk dat we kunnen uitleggen aan de klant waar onze runderen, varkens en kippen vandaan komen."

De runderen voor het rundvlees selecteert Roy zelf bij boeren uit de regio, varkensvlees is van het Wroetvarken en het kippenvlees van de Volwaard kip. Veel zal er niet veranderen in de slagerij. "Alle producten worden door ons vervaardigd volgens de bekende recepten." Zo blijft ook Meester Worstmaker Michel Oosterhuis, de vertrouwde worst maken. Christel en Roy blijven lid van Het Worstmakersgilde. "De worstmakerij staat centraal in de slagerij en betekent dat wij onze eigen ambachtelijke producten maken."

Roy is fulltime aanwezig in de slagerij. Zijn vrouw Christel en Danielle, het zusje van Roy, helpen ieders parttime mee in de slagerij. Tevens zult u een aantal bekende gezichten blijven zien. Jeroen Koenderink blijft de laatste maanden van het jaar helpen om over te dragen hoe de klanten het gewend zijn.

Onze kernwaarden

De winkelformule Uw Slager is erop gericht alle lekkere en eerlijke producten die de ambachtelijke slager maakt en verkoopt voor het voetlicht van de consument te brengen. Wij streven ernaar een stukje persoonlijkheid mee te geven in onze dagelijkse dienstverlening en onze smaakvolle en verantwoorde producten.

Ambachtelijke kwaliteit

Uw Slager is dé ambachtelijke vakman, die verstand heeft van het beste vlees en fijnste vleeswaren. Het assortiment van alle Uw Slagers, wordt gekenmerkt door ambacht en kwaliteit, geleverd met service. Alle drie komen voort uit vakmanschap en een vergaande passie voor lekker eten.

Hygiƫne

Uiteraard volgt iedere Uw Slager de Hygiënecode voor het slagersbedrijf. Maar Uw Slager gaat nog een stapje verder: een speciaal kwaliteitshandboek, audits en productkeuringen op de winkelvloer maken dat Uw Slager iedere dag optimaal met hygiëne en kwaliteit bezig is!

Uw Slager Roy & Christel Ruiter

Langstraat 88
8131 BG Wijhe
0570 521271

Openingstijden

maandag Gesloten
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten

Traditie in Smaak • Ambachtelijk vakmanschap • Passie voor kwaliteit