De lekkerste barbecue begint bij uw Gildeslager

De Gildeslager staat voor kwaliteit. De ambachtelijke vakman die met heel veel zorg zelf de producten maakt.
Elke dag vers, van het beste vlees, met de lekkerste ingrediënten en met liefde voor het vak. Het verschil in kwaliteit proef je direct...

Gildekwaliteit voor fijnproevers. Ook de lekkerste basis voor een geslaagde barbecue.

Bekijk ook onze barbecuefolder >>

Wij wensen u alvast smakelijk eten.


Ons barbecue assortiment

Culinair

Vraag naar de mogelijkheden.

  • Frenched Rack
  • Cote Boeuf
  • T-bone
  • Bavette
  • Picanha
  • Beenham
  • Rib roast
  • Rib-eye van Aberdeen Angus
  • Hele scharrelkip
  • Varkens sparerib naturel
  • Short ribs
  • Lamskotelet
  • Merquezworst (lam)
  • Procureur (Pulled Pork)
  • Zalmspies
  • Garnalenspies
Salades
  • Rundvleessalade
  • Huzarensalade
  • Scharrelsalade
  • Zalmsalade (meerprijs € 0,50 per persoon)
  • Aardappelsalade
  • Rauwkostsalade
  • Verse fruitsalade
Sauzen
  • Huisgemaakte barbecuesaus
  • Cocktailsaus
  • Knoflooksaus
  • Bieslook-ui saus
  • Satésaus
  • Beenhamsaus
Rundvlees

per stuk
Hamburger € 1,10
Biefstukspies € 2,35
Mixed grill spies € 2,95

per 100 gram
Rundersteak € 2,45
Entrecote € 2,75
Rib eye € 3,50


Varkensvlees

per stuk
Saté € 1,20
Varkenshaas saté € 1,75
Karbonade € 1,35
Speklap € 1,20
Hamburger, voorgegaard € 0,99
Shaslick € 1,75
Bal-frikadel stick € 0,99
Filetlap € 1,65
Wijhese braadworst € 1,25
Barbecueworst € 0,99
Duitse Bockwurst € 1,75
Vleesfakkel € 1,50

per 100 gram
Sparerib, voorgegaard € 0,99
Houthakkers steak € 1,10
Oerhammetje € 1,19


Gevogelte
Drumstick € 0,99
Kip-ananasspies € 1,75
Kipsaté € 1,50
Kip sparerib € 1,25

per 100 gram
Westernsteak (kalkoen € 1,45
Kipfilet € 1,49

Barbecuepakketten, voor u samengesteld

Pakket Mini
  • Worst
  • Varkenssaté
  • Runderhamburger

€ 2,95 per persoon


Pakket Populair
  • Worst
  • Speklap
  • Varkenssaté
  • Karbonade
  • Hamburger, voorgegaard of drumstick

€ 5,25 per persoon


Pakket Mixed Grill
  • Shaslick
  • Sparerib
  • Merquezworstje
  • Runderhamburger
  • Drumstick

€ 6,75 per persoon


Pakket de Luxe
  • Kip-ananasspies
  • Lamskotelet of Westernsteak
  • Varkenshaassaté
  • Biefstukspies
  • Mixed Grill spies

€ 10,95 per persoon

Kinderpakket
  • Hamburger, voorgegaard
  • Worst
  • Bal-frikadel stick of marshmallowspies

€ 2,75 per persoon


Vega Pakket
  • Saté
  • Shaslick
  • Groenteschijf
  • Hamburger

€ 5,25 per persoon


Maak uw barbecue compleet met een van de volgende aanvullingen.
Vanaf 10 personen.

Barbecue compleet 1
  • Kruidenboter
  • Stokbrood
  • Rauwkostsalade
  • 2 salades naar keuze (licht gegarneerd)
  • 3 soorten saus naar keuze

€ 4,95 per persoon


Barbecue compleet 2
  • Kruidenboter
  • Stokbrood
  • 1 salade naar keuze
  • 2 soorten saus naar keuze

€ 3,25 per persoon


Wilt u een barbecue op maat?

Wilt u een barbecue organiseren met uw school, bedrijf, familie, buurt- of sportvereniging Wij kunnen de barbecue compleet voor u verzorgen. Exact zoals u het wilt hebben. Vraag bij ons naar de mogelijkheden zodat uw barbecuefeest van a tot z geslaagd wordt met de kwaliteit van de Gildeslager.


Aanvullende informatie

Wij verhuren onze barbecues inclusief gas vor € 15,00. Tevens rekenen wij € 15,00 schoonmaakkosten. Reserveer uw barbecue tijdig om teleurstellingen te voorkomen.

Bezorgen en ophalen kan op werkdagen in overleg en an de hand van onze agenda. Voor het bezorgen en ophalen binnen een straal van 5 km rekenen wij € 7,50. Binnen een straal van 10 km € 15,00. Daarbuiten in overleg.

De verkoopprijs van hoogwaardig wegwerpbestek (mes, vork, lepel en servetje) is € 0,50 per set. Zware kwaliteit borden kosten € 0,15 per stuk.

Porseleinen borden en metalen bestek zijn te huur voor € 1,25 per stuk. Dit maken wij weer schoon.

Graag zien wij u in onze winkel!

Tips voor een geslaagde barbecue

Steek de barbecue tijdig aan, tenminste 1 uur van tevoren. Leg een bergje houtskool in de barbecue. Daartussen plaatst u aanmaakblokjes die u vervolgens aansteekt. Wanneer de houtskool goed gloeit kan het over de barbecue worden verspreid.

Wanneer de vlammen zijn gedoofd en de houtskool of briketten bijna grijs kleuren, heeft de barbecue de juiste hitte bereikt om het vlees perfect te grillen.

Voeg tijdig nieuwe kolen toe, dan hoeft u de barbecue niet opnieuw aan te steken.

Geef het vlees de tijd om bruin te worden. Teveel omdraaien is niet goed.

Door het vlees op het rooster regelmatig met olie te bestrijken, blijft het sappiger.

Dep gemarineerd vlees goed droog met keukenpapier voordat u het roostert.

Strooi van te voren nooit zout op het vlees, er verschijnt vocht, wat het bruin worden bemoeilijkt.

Gebruik een tang (dus geen vork). Hierdoor blijven de vleessappen bewaard.

Trek het vlees, dat aan het rooster kleeft niet los. Laat het even liggen, het gaat vanzelf los.