Als slager staan wij voor kwaliteit. Elke dag vers, van het beste vlees, met de lekkerste ingrediënten en met liefde voor het vak. Het verschil in kwaliteit proef je direct...

Bij ons bent u aan het juiste adres voor uw BBQ. Wij bieden complete pakketten aan, maar ook losse BBQ producten. Zo kunt u zelf uw eigen BBQ samenstellen.

Wij wensen u alvast smakelijk eten.


BBQ assortiment  |  BBQ pakketten  |  Maak uw BBQ compleet  |  Aanvullende informatie  |  BBQ op maat

Ons barbecue assortiment

Culinair
Vraag naar de mogelijkheden.

  • Frenched Rack
  • Cote Boeuf
  • T-bone
  • Bavette
  • Picanha
  • Beenham
  • Rib roast
  • Rib-eye van Aberdeen Angus
  • Hele scharrelkip
  • Varkens sparerib naturel
  • Short ribs
  • Lamskotelet
  • Merquezworst (lam)
  • Procureur (Pulled Pork)
  • Zalmspies
  • Garnalenspies

Salades

  • Rundvleessalade
  • Huzarensalade
  • Scharrelsalade
  • Zalmsalade (meerprijs € 0,50 per persoon)
  • Aardappelsalade
  • Rauwkostsalade
  • Verse fruitsalade

Sauzen

  • Huisgemaakte barbecuesaus
  • Cocktailsaus
  • Knoflooksaus
  • Bieslook-ui saus
  • Satésaus
  • Beenhamsaus

Rundvlees

  per stuk
Hamburger € 1,50
Biefstukspies € 2,45
Mixed grill spies € 2,95
  per 100 gram
Rundersteak € 2,45
Entrecote € 2,75
Rib eye € 3,50

 

 

Varkensvlees

  per stuk
Saté € 1,25
Varkenshaas saté € 1,80
Karbonade € 1,45
Speklap € 1,25
Hamburger, voorgegaard € 0,99
Shaslick € 1,85
Bal-frikadel stick € 0,99
Filetlap € 1,75
Wijhese braadworst € 1,25
Barbecueworst € 0,99
Duitse Bockwurst € 1,85
Vleesfakkel € 1,50
  per 100 gram
Sparerib, voorgegaard €1.35
Houthakkers steak € 1,25
Oerhammetje € 1,19

 

Gevogelte

 

Drumstick € 0,99
Kip-ananasspies € 1,75
Kipsaté € 1,60
Kip sparerib € 1,25
  per 100 gram
Westernsteak (kalkoen) € 1,49
Kipfilet € 1,59

Onze BBQ pakketten

Pakket Mini

  • Worst
  • Varkenssaté
  • Runderhamburger

€ 3.25 per persoon

Pakket Populair

  • Worst
  • Speklap
  • Varkenssaté
  • Karbonade
  • Hamburger, voorgegaard of drumstick

€ 5,50 per persoon

Pakket Mixed Grill

  • Shaslick
  • Sparerib
  • Merquezworstje
  • Runderhamburger
  • Drumstick

€ 6,95 per persoon

Pakket de Luxe

  • Kip-ananasspies
  • Westernsteak (kalkoen)
  • Varkenshaassaté
  • Biefstukspies
  • Mixed Grill spies

€ 10,95 per persoon

Kinderpakket

  • Hamburger, voorgegaard
  • Worst
  • Bal-frikadel stick of marshmallowspies

€ 2,85 per persoon

Vega Pakket

Saté

  • Shaslick
  • Groenteschijf
  • Hamburger

€ 5,50 per persoon

Maak uw BBQ compleet

Maak uw barbecue compleet met een van de volgende aanvullingen. Vanaf 10 personen.

Barbecue compleet 1

  • Kruidenboter
  • Stokbrood
  • Rauwkostsalade
  • 2 salades naar keuze (licht gegarneerd)
  • 3 soorten saus naar keuze

€ 4,95 per persoon

Barbecue compleet 2

  • Kruidenboter
  • Stokbrood
  • 1 salade naar keuze
  • 2 soorten saus naar keuze


€ 3,25 per persoon

Aanvullende informatie

Wij verhuren onze barbecues inclusief gas vor € 15,00. Tevens rekenen wij € 15,00 schoonmaakkosten. Reserveer uw barbecue tijdig om teleurstellingen te voorkomen.

Bezorgen en ophalen kan op werkdagen in overleg en an de hand van onze agenda. Voor het bezorgen en ophalen binnen een straal van 5 km rekenen wij € 7,50. Binnen een straal van 10 km € 15,00. Daarbuiten in overleg.

De verkoopprijs van hoogwaardig wegwerpbestek (mes, vork, lepel en servetje) is € 0,50 per set. Zware kwaliteit borden kosten € 0,15 per stuk.

Porseleinen borden en metalen bestek zijn te huur voor € 1,25 per stuk. Dit maken wij weer schoon.


Wilt u een barbecue op maat?
Wilt u een barbecue organiseren met uw school, bedrijf, familie, buurt- of sportvereniging Wij kunnen de barbecue compleet voor u verzorgen. Exact zoals u het wilt hebben. Vraag bij ons naar de mogelijkheden zodat uw barbecuefeest van a tot z geslaagd wordt met de kwaliteit van Uw Slager.

Graag zien wij u in onze winkel!

Tips voor een geslaagde barbecue

  • Steek de barbecue tijdig aan, tenminste 1 uur van tevoren. Leg een bergje houtskool in de barbecue. Daartussen plaatst u aanmaakblokjes die u vervolgens aansteekt. Wanneer de houtskool goed gloeit kan het over de barbecue worden verspreid.
  • Wanneer de vlammen zijn gedoofd en de houtskool of briketten bijna grijs kleuren, heeft de barbecue de juiste hitte bereikt om het vlees perfect te grillen.
  • Voeg tijdig nieuwe kolen toe, dan hoeft u de barbecue niet opnieuw aan te steken.
  • Geef het vlees de tijd om bruin te worden. Teveel omdraaien is niet goed.
  • Door het vlees op het rooster regelmatig met olie te bestrijken, blijft het sappiger.
  • Dep gemarineerd vlees goed droog met keukenpapier voordat u het roostert.
  • Strooi van te voren nooit zout op het vlees, er verschijnt vocht, wat het bruin worden bemoeilijkt.
  • Gebruik een tang (dus geen vork). Hierdoor blijven de vleessappen bewaard.
  • Trek het vlees, dat aan het rooster kleeft niet los. Laat het even liggen, het gaat vanzelf los.

 

 

Uw Slager Roy & Christel Ruiter

Langstraat 88
8131 BG Wijhe
0570 521271

Openingstijden

maandag Gesloten
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 20:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten

Traditie in Smaak • Ambachtelijk vakmanschap • Passie voor kwaliteit